Bilanţul inundaţiilor şi alunecărilor de teren din Brazilia a urcat la cel puţin 18 morţi

125
Bilanţul inundaţiilor şi alunecărilor de teren din Brazilia a urcat la cel puţin 18 morţi - inundatiibrazilia-1649268121.jpg

Articole de la același autor

Ploile torenţiale care s-au abătut asupra statului Rio de Janeiro la sfârşitul săptămânii trecute au provocat moartea a cel puţin 18 persoane, iar alte şase sunt în continuare date dispărute, potrivit celui mai recent bilanţ publicat luni de autorităţi, relatează EFE.

Potrivit Apărării Civile, aproximativ 30.800 de persoane au fost afectate de alunecările de teren şi de inundaţiile provocate de furtunile înregistrate în mai multe municipii, care au fost plasate în stare de alertă pentru noi precipitaţii şi alunecări de teren.

Până în prezent, autorităţile au confirmat moartea a 18 persoane, dintre care 10 raportate în oraşul turistic Angra dos Reis, aflat la 160 de kilometri de Rio de Janeiro.

Alte şase decese au fost raportate în municipiul Paraty, localizat în zona de coastă, în timp ce oraşele Mesquita şi Cachoeiras de Macau au înregistrat câte un deces.

Apărarea Civilă a informat că cel puţin cinci persoane sunt date dispărute în Angra dos Reis şi una la Paraty. Peste 2.000 de rezidenţi au fost plasaţi în adăposturi de la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit celui mai recent raport.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1292 secunde