Bill Gates a donat 50 de milioane de dolari pentru găsirea unui tratament pentru Alzheimer

148
1
Bill Gates a donat 50 de milioane de dolari pentru găsirea unui tratament pentru Alzheimer - billgates-1510590941.jpg

Articole recomandate

Bill Gates, în vârstă de 62 de ani, a donat 50 de milioane de dolari unei organizații care lucrează la găsirea unui tratament pentru Alzheimer.



47 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de această boală, dintre care 5 milioane sunt americani. Până acum, nu s-a descoperit un tratament pentru Alzheimer, există doar medicamente pentru a-i încetini evoluția.

Fondatorul Microsoft este unul dintre cei mai mari filantropi ai lumii. Fundația sa a mai donat sume importante pentru a descoperi un tratment pentru infecțiile cu HIV sau pentru dezvoltarea unor țări din lumea a treia, transmite Digi24.ro.



Comentează știrea

costu
14 noiembrie 2017
operator pc

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii : pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Septembrie 2012
Stire din Monden : Bill Gates este cel mai bogat american
Pagina a fost generata in 0.2951 secunde