Boeing 777, doborât accidental în urma unei greșeli tragice a militarilor americani și thailandezi?

386
1
Boeing 777, doborât accidental în urma unei greșeli tragice a militarilor americani și thailandezi? - malaysiaairlinesmh370searcharea1-1400664922.jpg

Articole recomandate

O nouă teorie iese la iveală în cazul avionului MH370, care a dispărut pe 8 martie de pe radare, în sud-estul Chinei, cu 239 de pasageri la bord. Se pare că aeronava a fost doborâtă de armata SUA și de cea a Thailandei.

Cea mai recentă ipoteză în cazul avionului MH370 dispărut pe 8 martie susține că aeronava ar fi fost doborâtă în urma unei greșeli tragice a militarilor americani și thailandezi care organizau exerciții militare comune. Ipoteza a fost publicată de către Nigel Cawthorne în cartea "Zborul MH370: Misterul", lansată în urmă cu câteva zile.

Autorul afirmă că avionul a fost doborât accidental în Marea Chinei de Sud și că urmele prăbușirii au fost acoperite. Mai mult, autorul susține că echipele de căutare ar fi fost ghidate în direcția greșită tocmai pentru a nu detecta adevăratele rămășițe ale aeronavei, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

click through the following page
6 iunie 2014
click through the following page

dekang e liquid Stiri Actual : Boeing 777, doborât accidental în urma unei greșeli tragice a militarilor americani și thailandezi? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online click through the following page http://hcoproperties.com/dekang-e-liquid/why-you-should-use-joye-510-to-quit-smoking.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8709 secunde