Boeing, dat în judecată de pasagerii avionului prăbușit în San Francisco

268
Boeing, dat în judecată de pasagerii avionului prăbușit în San Francisco - avionprabusit-1374067122.jpg

Articole recomandate

Un grup de 83 de pasageri ai zborului 214 Asiana Airlines, implicat într-un accident la aterizare la San Francisco pe 6 iulie, a intentat o acțiune în justiție împotriva producătorului de avioane Boeing, au anunțat avocați ai acestora marți. Deși ancheta care va stabili cauzele exacte ale acestui accident soldat cu trei morți și peste 180 de răniți este în curs, firma de avocatură Ribbeck Law, cu sediul la Chicago, afirmă că sistemul de pilotare automată al avionului Boeing 777 ar putea fi de vină.
Boeing ar putea să fie vizat pentru toboganele de salvare utilizate de avion, care au rănit și mai mult anumiți pasageri și le-au blocat ieșirea, adaugă Ribbeck, într-un comunicat.
Firma de avocatură evocă totodată eventuale probleme cu centurile de siguranță, deoarece salvatorii "au fost nevoiți să le dea cuțite membrilor echipajului, în interiorul avionului, pentru ca aceștia să elibereze pasageri".
Acțiunea în justiție a fost formulată la Chicago, unde se află sediul Boeing, și va fi extinsă în zilele următoare atât la compania Asiana Airlines, cât și la o serie de alte companii care "pot să fi fost vinovate de dezastru", adaugă Ribbeck.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Lacrimi pentru eroii de la Tuzla
Pagina a fost generata in 0.4395 secunde