BOMBĂ la 15 km de România! Sirenele anunță noi atacuri aeriene, lansate de Rusia

643
1
BOMBĂ la 15 km de România! Sirenele anunță noi atacuri aeriene, lansate de Rusia - sondakikarusyaukraynasavasibasla-1646128906.jpg
Rușii au atacat o bază militară din Odesa. Bomba a fost lansată la 15 km de România. O ploaie de rachete a fost surprinsă în această dimineață, în orașul Herson din regiunea Oblast. Pentru a șasea zi la rând, sirenele au anunțat noi pericole și atacuri aeriene.

Un atac cu rachete a vizat o unitate militară din apropierea satului Loșinovka, raionul Izmail, regiunea Odesa. Despre aceasta a anunțat primarul din Izmail, Andrei Abramcenko.

A șasea zi de război a început cu noi asalturi masive asupra Kievului. Orașul a fost din nou bombardat noaptea trecută. Atacurile au fost reluate imediat după încheierea negocierilor dintre Ucraina și Rusia. Tiruri de rachete au fost lansate și către orașele Harkov, Herson și Cernihiv. După negocierile de ieri, oficialii nu au ajuns la o concluzie și au decis că se vor revedea din nou, în zilele următoare, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Sorin
1 martie 2022
Geografie

Baaaaa! "Oblast" inseamna regiune. Herson este capitala Herson oblast (Херсонська область). Mai si informati-va ca nu doare!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7097 secunde