Bombardamentele continuă! Israelienii au DISTRUS COMPLET cartierul Guvernului Hamas!

184
Bombardamentele continuă! Israelienii au DISTRUS COMPLET cartierul Guvernului Hamas! - siriadamascodeschidere06493500-1353154356.jpg
Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus complet în această dimineața, în urma unui bombardament israelian, a anunțat Guvernul Hamas, transmite Mediafax.


"Cartierul general al Cabinetului a fost vizat de patru lovituri, iar Guvernul subliniază că își menține poziția și se află alături de poporul său", a anunțat Guvernul într-un comunicat, în a patra zi a ofensivei "Pilon de Apărare" lansată de către Israel.
Clădirea, situată în cartierul Nasser din orașul Gaza, este distrusă aproape complet, potrivit unor martori și oficiali din cadrul Hamas.




***




Patru palestinieni au fost uciși, vineri seara, într-un nou raid aerian israelian în Fâșia Gaza, anunță surse medicale palestiniene, transmite aceeași sursă.


De asemenea, un lider al aripii militare a mișcării Hamas, Ahmed Abu Jalal, a fost ucis, vineri seara, în raidul aerian israelian efectuat în zona Maghazi din Fâșia Gaza, anunță surse palestiniene citate de site-ul Ynetnews.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4494 secunde