Boris Johnson face schimbări în Downing Street în dorința de a-şi relansa guvernul

118
Boris Johnson face schimbări în Downing Street în dorința de a-şi relansa guvernul - boris-1644243343.jpg

Articole recomandate

Premierul britanic Boris Johnson a numit un nou şef de personal şi un director de comunicare în locul demisionarilor din aceste posturi, ca parte a unei reforme în Downing Street prin care încearcă să-şi relanseze guvernul după săptămâni de polemică, scrie agenţia EFE, consultată de Agerpres.

Johnson a anunţat că actualul secretar de stat şi cancelar al ducatului Lancaster, Stephen Barclay, va fi noul şef de personal, înlocuindu-l pe Dan Rosenfield, element-cheie pentru funcţionarea reşedinţei şi birourilor oficiale ale premierului britanic.

Fost jurnalist al BBC şi fost şef de presă al lui Boris Johnson atunci când actualul lider conservator era primar al Londrei, Guto Harri preia postul de director de comunicare, în locul lui Jack Doyle, care a demisionat, joi, după ce a fost implicat în scandalul petrecerilor organizate la Downing Street în timpul pandemiei.

„Schimbările pe care le anunţ în echipa mea vor îmbunătăţi modul în care funcţionează Numărul 10 (n.r. - de la Downing Street), vor consolida rolul cabinetului şi al colegilor mei de partid şi vor accelera misiunea noastră definitorie pentru a reechilibra ţara”, a declarat premierul britanic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5799 secunde