Bulgaria elimină restricțiile pentru românii care vor să intre în această țară

721
Bulgaria elimină restricțiile pentru românii care vor să intre în această țară - bulgariarestrictii-1627566392.jpg

Articole de la același autor

Turiştii români vor putea merge în Bulgaria doar cu actul de identitate sau paşaportul până la finalul sezonului, indiferent de situaţia epidemiologică, vecinii de peste Dunăre eliminând orice restricţie pentru români, arată un comunicat emis de turoperatorul Travel Planner.

„Guvernul Bulgariei a anunţat, recent, o serie de modificări privind accesul străinilor pe teritoriul ţării vecine, în contextul pandemiei covid-19. Vestea bună este că turiştilor români li se va solicita doar actul de identitate sau paşaportul până la finalul sezonului, indiferent de situaţia epidemiologică”, conform turoperatorului Travel Planner.

După cum subliniază textul de lege, România este unica ţară pentru care se face o excepţie. „În ultima perioadă, oamenii erau nehotărâţi să-şi rezerve o vacanţă spre sfârşit de august sau septembrie, din cauza posibilităţii introducerii unor restricţii. Iată că avem decizia autorităţilor din Bulgaria în privinţa turiştilor români, de eliminare a oricăror restricţii, care vine la timpul potrivit şi astfel credem că interesul va fi crescut până la finalul sezonului estival”.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5898 secunde