Bulgaria schimbă legislația pentru a opri fenomenul mașinilor cu numere bulgărești în România

1382
Bulgaria schimbă legislația pentru a opri fenomenul mașinilor cu numere bulgărești în România - 1237452109-1317128536.jpg
Parlamentul de la Sofia va adopta în curând anumite amendamente legale care vor face imposibilă ca o mașină al cărei proprietar are domiciliul într-o altă țară să continuă să poarte un număr de înmatriculare din Bulgaria, a dezvăluit Borislav Bogoev, vicepreședinte al Comisiei bulgare de supraveghere financiară de la Sofia.
Noul proprietar al unui vehicul auto va fi obligat să-l înmatriculeze la adresa sa de domiciliu în termen de 14 zile după achiziționare, potrivit Agerpres.ro.
După expirarea a două săptămâni de la achiziționare, vechiul număr de înmatriculare a vehiculului își va pierde valabilitatea. În acest fel nu va mai fi posibil ca vreun român să-și cumpere un autoturism din Bulgaria și să continue să-l conducă în țara sa fără să-i schimbe numărul de înmatriculare.
Reprezentanții sectoarelor de asigurări din România și Bulgaria s-au reunit, astăzi, în capitala bulgară pentru a dezbate problemele actuale transfrontaliere din segmentul auto în cadrul conferinței "Asigurările auto în Sud-Estul Europei: Soluții pentru probleme transfrontaliere".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2346 secunde