X

Câinele PAM, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi a ieșit la pensie

13825
Câinele PAM, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi a ieșit la pensie - 34057299188520526591259123987727-1681392799.jpg

Articole de la același autor

Un ciobănesc german în vârstă de 11 ani, pe nume PAM, specializat în misiuni de patrulare şi intervenţie, din dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, a ieşit la pensie cu diplomă de merit pentru întreaga activitate.
Partener nedespărţit al plutonierului adjutant şef Iulian Ivan au executat împreună, timp de zece ani, peste cinci sute de misiuni în teritoriu, transmite Agerpres.


“Eu şi cu Figo făceam cât zece jandarmi pentru că erau situaţii la meciuri, cu galerii cu persoane recalcitrante care aruncau cu ce apucau, jandarmii se retrăgeau, dar când apăream cu Figo toţi erau cuminţi, îl lăsam să păzească şi se linişteau şi ei, e vorba de impact în astfel de situaţii! Am mai fost cu el în misiuni cu cei de la companiile de furnizare a energiei electrice, în localităţi unde erau semnalate furturi de curent, în cartiere cu romi sau alte persoane cablate ilegal şi fără câine nu puteam face faţă. Şi în acţiunile de intervenţie din penitenciar am fost solicitaţi pentru că cei mai periculoşi deţinuţi nu puteau fi scoşi din cameră. Dacă interveneam cu câinele, reuşeam să finalizăm intervenţia pentru că, altfel, pe tine nu te ascultau”, a declarat comandant de grupă la grupa de conductor câini de serviciu, plutonier adjutant şef, Iulian Ivan.


Și pentru că 10 ani de lucru împreună nu sunt puțini, plutonierul adjutant Iulian Ivan a decis să-l îngrijească în continuare și l-a luat acasă.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4696 secunde