Campania electorală din SUA

1699
1
Campania electorală din SUA - trump-1476362262.jpg

Articole recomandate

Cotidianul New York Times a publicat, miercuri seară, mărturiile a două femei agresate sexual de candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump. Povestea uneia s-ar fi petrecut într-un avion, iar a celeilalte, în Trump Tower, celebrul zgârie-nori al magnatului, din districtul newyorkez Manhattan.

Într-o înregistrare din 2005, dezvăluită recent, Trump se lăuda cum face femeilor exact lucrurile descrise de cele două - le prinde cu mâinile de părțile intime, le sărută etc. Întrebat, duminica trecută, în timpul celei de-a doua dezbateri transmise în direct la televiziune cu adversara sa, democrata Hillary Clinton, el a răspuns însă categoric "nu" și "n-am făcut asta".

Staff-ul de campanie al lui Trump a dezmințit articolul de presă menționat. "Întreg articolul este ficțiune, iar lansarea de către New York Times a unei defăimări complet false, coordonate a domnului Trump pe o temă ca aceasta, este periculoasă", a declarat consilierul pentru comunicații Jason Miller, într-un comunicat preluat de Reuters. 

Comentează știrea

DODO
14 octombrie 2016
!!!!!!

asta are apucaturile si mimica lui Mussolini !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5645 secunde