Cancelarul Merkel promite să lupte împotriva terorismului alături de Marea Britanie

238
1
Cancelarul Merkel promite  să lupte împotriva terorismului alături de Marea Britanie - cancelarul-1495548244.jpg

Articole recomandate

Cancelarul german Angela Merkel și-a exprimat, ieri, șocul și tristețea, după atentatul sinucigaș comis, luni noapte, la finalul unui concert, în Manchester, soldat cu cel puțin 22 de morți, și a promis să lupte împotriva oamenilor care comit asemenea fapte de neconceput, relatează Reuters.

"Acest atac terorist nu va face decât să întărească determinarea noastră de a coopera cu prietenii noștri britanici împotriva celor care plănuiesc și comit astfel de acte inumane", a afirmat cancelarul german.

"Vreau să asigur poporul britanic: Germania este alături de voi", a adăugat Merkel.

Comentează știrea

liviu burebista
25 mai 2017
Merkel sau Mengele?

Lupul moralist Agela Merkel, pai tocmai tu teai gasit sa condamni terorismul, tu care esti mama teroristilor. Oare cine a incurajat invazia islamica in europa? Nu erai tu aia care spuneai ca " wir schafen das"? . Tu esti cea care ai impus cote de ocupanti islamici si celorlalte tari din UE. Iar acum te arati revoltata de ce se intampla in toata europa, datorita politicii tale idioate. Cu ce o sa ajuti tu europa? Cu aducerea a si mai multi musulmani in europa, pana cand europa va deveni musulmana.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8407 secunde