Când va ridica Germania controalele de la frontiere

2744
Când va ridica Germania controalele de la frontiere - gettyimages1213457389714x467-1591981051.jpg

Articole recomandate



Germania urmează să ridice controalele de la frontierele sale cu statele vecine din Europa, introduse pentru a limita propagarea pandemiei de noul coronavirus în noaptea de luni spre marți, a anunțat Agerpres.


Controalele la frontiere vor fi "oficial ridicate pe 15 iunie la miezul nopții", a declarat pentru France Presse un purtător de cuvânt al Ministerului german de Interne, precizând că măsura va fi efectivă "în noaptea de luni spre marți".


Guvernul Angelei Merkel suprimă în special "obligația de a dispune de un motiv valabil pentru a intra" în țară, a adăugat purtătorul de cuvânt.


Germania a introdus la jumătatea lui martie controale la frontierele sale cu unele dintre statele vecine pentru a limita propagarea noului coronavirus. Aveau drept de intrare numai lucrătorii frontalieri și transporturile de alimente, în timp ce vizitele cu caracter privat erau interzise.


Germania își va redeschide astfel frontierele cu o zi mai târziu decât Franța, care intenționează să facă acest lucru în noaptea de duminică spre luni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8315 secunde