Candidat cu patru labe la alegerile municipale din Franța

160
Candidat cu patru labe la alegerile municipale din Franța - dddd-1582616615.jpg

Articole recomandate

Un partid din Franța și-a anunțat luni intenția de a include o pisică pe lista sa la alegerile municipale din Rennes (vest) pentru a evidenția condiția animalelor, relatează AFP, citat de Agerpres.

Partidul de extrema strângă "Franța Nesupusă" intenționează să introducă pisica numită Rec pe penultimul loc de pe lista sa "Rennes en commun", prezentată pentru alegerile municipale din 15 și 22 martie. Obiectivul: "Evidențierea unui subiect care nu este foarte prezent în această campanie municipală: condiția animalelor", a declarat Félix Boullanger, co-director al campaniei pentru această listă.

Pentru a evita invalidarea listei de către autorități, un bărbat îi va împrumuta numele său pisicii Rec.

"Este o candidatură simbolică, așa cum se întâmplă adesea. Chiar dacă obținem 99,9% la alegerile municipale, el nu va fi ales", a declarat Boullanger.

Lista "Rennes en commun", sprijinită de asociația pentru apărarea animalelor L214, se angajează să creeze "o delegație pentru protecția animalelor, să crească ponderea proteinelor vegetale din meniurile de catering, să sprijine interdicția națională a circurilor care dețin animale sălbatice sau să susțină o politică de sterilizare a pisicilor fără stăpân".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Stire din Politică-Administrație : CONSTANȚA PROSPERĂ
Pagina a fost generata in 0.3906 secunde