Cântăreaţa americană Taylor Swift a lansat un nou album, intitulat "Midnights"

291
Cântăreaţa americană Taylor Swift a lansat un nou album, intitulat

Articole de la același autor

Cântăreaţa americană Taylor Swift a lansat cel de-al 10-lea album de studio, intitulat „Midnights”, precum şi piese suplimentare compuse în timpul înregistrării materialului discografic, informează Reuters.

Cantautoarea în vârstă de 32 de ani descrie noul album, ce conţine 13 piese, drept un colaj intens de urcuşuri şi coborâşuri, fluxuri şi refluxuri.

„Viaţa poate fi întunecată, înstelată, înnorată, terifiantă, electrizantă, fierbinte, rece, romantică şi singuratică. Exact ca Midnights”, a continuat artista în mesajul publicat pe Instagram.

Prima melodie de pe album este „Lavender Haze”, o sintagmă pe care Swift a auzit-o prima dată pe când se uita la serialul de televiziune „Mad Men” şi care semnifică a „fi îndrăgostit”, iar primul extras pe single de pe album, „Anti-Hero”, este, potrivit artistei, una dintre melodiile sale preferate, care sondează nesiguranţele sale.

„Snow On The Beach”, o altă piesă inclusă în album, este înregistrată în colaborare cu cântăreaţa Lana Del Rey, pe care Swift spune că o admiră de mult timp.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6259 secunde