Carderi români prinși în Franța

1726
1
Carderi români prinși în Franța - carderiromani-1331310172.jpg

Articole recomandate

Treisprezece persoane de naționalitate română au fost reținute pentru escrocherie cu carduri bancare în bandă organizată în Franța și plasate în arest provizoriu, relatează La Depeche, în ediția electronică.

Jandarmii din Aveyron, împreună cu colegii lor români, au destructurat o rețea de escrocherii cu carduri bancare. Suspecții, între care presupusul lider al bandei, au dat 2.800 de lovituri pe tot teritoriul Franței, în valoare totală de 266.566 de euro.

Ei au deturnat sistemul "Transcash", respectiv carduri care, odată creditate cu o anumită sumă, pot fi folosite pentru realizarea unor cumpărături diferite. Presupușii escroci au recuperat aceste carduri și, grație recodării lor și a unor coduri obținute de pe Internet de la hackeri, le-au putut valida permanent.

Ei și-au atras suspiciuni în septembrie 2010, într-un bar de pariuri din Saint-Affrique, unde administratorul s-a mirat să vadă trei persoane cumpărând numeroase tichete fără să se uite la costuri. Demarând investigația, jandarmii au descoperit această rețea formată din patru echipe de câte trei persoane, cu ramificații în România.

Comentează știrea

hackerul
10 martie 2012
???????

nu este prima data cand puneti o foto complet aiurea.am senzatia ca singurul vostru scop este sa face-ti "valva".Daca excrocii au fost arestati la Aveyron,ce cauta poto aceasta cu o brigada antiterorista,in vata Arcului Carusel care este la Paris in fata Luvrului??

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Februarie 2012
Stire din Actual : CUTREMUR puternic în Franța
Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Eveniment : Jaf armat la o bancă din Constanța
Pagina a fost generata in 0.4737 secunde