Cardul de energie pentru plata facturilor. Românii vor avea nevoie de un certificat de validare a datoriei

356
1
Cardul de energie pentru plata facturilor. Românii vor avea nevoie de un certificat de validare a datoriei - card-1672843816.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloş a anunțat când vor primi românii cardurile de energie și cum le vor putea folosi pentru a plăti facturile la gaz și curent, potrivit Antena3


Potrivit ministrului Boloş, românii vor putea folosi din 1 martie cardurile de energie, pentru plata facturilor la gaz și curent.


Românii vor avea nevoie de un certificat de validare a datoriei emise de asociaţia de proprietari dacă vor să plătească căldura de la bloc cu acest card pe care îl vor folosi la poștă pentru a face asta.

Momentan, administratorii de bloc nu știu cum vor elibera aceste documente și habar nu au cine trebuie să îi instruiască.


”Într-adevăr, acest certificat de validare a datoriilor este specific numai pentru încălzirea în sistem centralizat, pentru căldura de la bloc.

În perioada următoare, odată cu cardul de energie către asociațiile de proprietari, avem peste 190000 de asociații de proprietari”, a declarat Marcel Boloș.


Comentează știrea

un cititor
4 ianuarie 2023
pentru autorul articolului

”Marcel Boloş când vor primi românii cardurile”..... ”În perioada următoare, odată cu cardul de energie către asociațiile de proprietari, avem peste 190000 de asociații de proprietari”..... ați citit ce ați scris sau doar copiați Antena3?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1629 secunde