Casa Albă consideră că nu este timpul pentru dialog cu Phenianul

131
Casa Albă consideră că nu este timpul pentru dialog cu Phenianul - casaalba-1507038150.jpg

Articole recomandate

Casa Albă a afirmat că nu este timpul pentru un dialog cu Coreea de Nord, dând asigurări, totodată, că secretarul de stat american, Rex Tillerson, păstrează încrederea președintelui Donald Trump după ce a vorbit despre unele "canale de comunicare" deschise cu Phenianul, scrie AFP.

"În Coreea de Nord sunt deținuți trei americani, ar fi pentru noi singurul motiv de a purta discuții cu ei pentru moment", a declarat purtătoarea de cuvânt a președinției, Sarah Huckabee Sanders. "Există o diferență între a dialoga și a exercita presiuni diplomatice", a adăugat ea.

Duminică, președintele Donald Trump i-a transmis lui Rex Tillerson să nu-și mai piardă vremea cu Coreea de Nord, la o zi după ce șeful diplomației dezvăluise că Washingtonul se află în contact direct cu Phenianul.

"I-am spus lui Rex Tillerson, minunatul nostru secretar de stat, că își pierde vreme încercând să negocieze cu Little Rocket Man (Micul Om-Rachetă)", a postat președintele american pe Twitter, referindu-se la liderul nord-coreean Kim Jong-Un.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3592 secunde