Casa Albă intenționează să adopte sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei

107
Casa Albă intenționează  să adopte sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei - casa-1519316845.jpg

Articole recomandate

Casa Albă intenționează să adopte sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei, au anunțat înalți responsabili ai Administrației Trump, respingând acuzațiile de indulgență la adresa Moscovei, informează AFP.

Congresul american s-a pronunțat deja pentru sancțiuni împotriva Rusiei, acuzată de americani de amestec în alegerile prezidențiale din 2016. Însă, la 30 ianuarie, Trezoreria americană s-a rezumat la publicarea unei liste cu 200 de responsabili ruși, fără a anunța măsuri punitive imediate.

Exprimându-se sub acoperirea anonimatului, înalții oficiali ai Administrației Trump au explicat că a fost înființat un grup de lucru pentru a preveni orice nouă ingerință în alegerile parlamentare din toamnă. Iar în prezent se lucrează la introducerea de sancțiuni legate de acțiunile de destabilizare a sistemului electoral american imputate Moscovei în timpul campaniei prezidențiale din 2016, care l-a adus pe Donald Trump la Casa Albă.

"Muncim enorm, tratăm aceasta cu foarte mare seriozitate, este o problemă de securitate națională", a dat asigurări un responsabil al Administrației americane. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4262 secunde