Casa Albă: Rusia “minte” când acuză SUA că se află în spatele atacului cu drone asupra Kremlinului

200
Casa Albă: Rusia “minte” când acuză SUA că se află în spatele atacului cu drone asupra Kremlinului - download-1683209110.jpg

Articole de la același autor

Kremlinul „minte” atunci când acuză Washingtonul că se află în spatele unui presupus atac cu drone ucrainean, a declarat joi un purtător de cuvânt al Casei Albe, informează AFP.

„Nu avem nicio legătură cu această afacere”, a declarat la MSNBC purtătorul de cuvânt al Consiliului pentru securitate naţionale al Casei Albe, John Kirby.

În același timp, Moscova afirmă că atacul nu aparține Rusiei.

„Deciziile privind astfel de atacuri nu sunt luate la Kiev, ci la Washington”, a declarat înainte de aceasta, joi, Dmitri Peskov pentru presă, cu privire la atacul pe care Kremlinul susţine că l-a dejucat miercuri.

Moscova afirmă că a interceptat două drone ucrainene ce vizau Kremlinul, denunţând o tentativă de asasinat împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin, cel mai spectaculos atac imputat Kievului de la începutul ofensivei ruse.

Washingtonul se abţine deocamdată să se pronunţe asupra circumstanţelor precise ale acestui incident, însă şeful diplomaţiei americane Antony Blinken a îndemnat miercuri ca toate acuzaţiile Moscovei cu privire la acest presupus atac ucrainean să fie primite „cu multă precauţie”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3517 secunde