Doliu în Thailanda!

Casa Regală a făcut anunțul: "REGELE A MURIT, AZI!"

18510
4
Casa Regală a făcut anunțul:

Articole recomandate

"Majestatea Sa a murit, astăzi, la ora locală 15.52!" Este doliu la Casa Regală, după ce s-a confirmat moartea regelui, venită după o îndelungată suferință, conform anunțului dat publicității de palatul regal. Este vorba despre Regele Bhumibol Adulyadej al Thailandei, monarhul cu cea mai lungă domnie, care a murit azi la vârsta de 88 de ani.


'Majestatea Sa a murit împăcat la spitalul Siriraj' din Bangkok, la ora locală 15:52 (08:52 GMT), a anunțat palatul regal într-un comunicat.


XXX


Este de așteptat ca fiul regelui Bhumibol, moștenitorul tronului, Maha Vajiralongkorn, în vârstă de 63 de ani, să devină noul rege al Thailandei.


Palatul regal de la Bangkok anunța încă de miercuri că starea sănătate a regelui Bhumibol s-a deteriorat grav, suveranul fiind asistat respirator și aflându-se sub dializă.


În cele șapte decenii de domnie, regele a fost considerat o forță unificatoare și a intervenit atunci când evenimentele amenințau să arunce Thailanda în criză.


Bhumibol a fost văzut ultima dată în public pe 11 ianuarie, când a petrecut câteva ore la palatul său din capitală.


Potrivit unui reporter al agenției Reuters, toți cei patru copii al regelui, printre care și prințul moștenitor Maha Vajiralongkorn, și-au vizitat miercuri tatăl la spital, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Roialist republican
13 octombrie 2016
I-a perit moartea!

In goana dupa "cititori" unele redactii nu se dau in laturi de la orice blasfemie... halal deontologie si respect pentru cititor (caci pentru Regele nostru - Dumnezeu să-l țină sănătos în viață! - se vede cita consideratie se are!)

DODO
13 octombrie 2016
cam tirziu

dar nu ma pot abtine sa-l fac pe manelistul de ziarist ( daca se poate numi asa ) un mare MITOCAN !

Murphy
18 octombrie 2016
Felicitari domnule ziarist

Felicitari domnule ziarist, asteptam sa auzim si stirea cea mai mare, cand regii si imparatii din Romania isi vor da duhul cel sfant forever : Iliescu, Constantinescu, Basescu, Iohannisescu, care au dus si duc in continuare tara de rapa. A murit regele, traisca Regele Mihai I de Romania !

Octavian
2 ianuarie 2017
De ce?

Ha,Ha,Ha.... Era sa fac...infarct! Prostul de mine, de ce oare va citesc?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9224 secunde