Căsnicia Simonei Halep cu Toni Iuruc a ajuns la final. Divorțul s-a oficializat

202
Căsnicia Simonei Halep cu Toni Iuruc a ajuns la final. Divorțul s-a oficializat - halep-1665408219.jpg
Căsnicia Simonei Halep cu Toni Iuruc a ajuns la final! Sportiva și Toni Iuruc s-au prezentat luni dimineață la notar, pentru a semna actele definitive ale divorțului, despărțirea lor fiind acum oficializată legal, potrivit Gândul


În urmă cu o lună, cei doi au fost la un birou notarial din zona Dorobanți a Bucureștiului unde au semnat actele. Potrivit legii, Simona Halep și Toni Iuruc au avut un răgaz de 30 de zile în care se puteau răzgândi, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Așadar, luni au fost din nou la notar, pentru a semna actele de încheiere a divorțului.


”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am răgămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, spunea Simona Halep imediat după depunerea actelor de divorț.

La rândul său, fostul soț al sportivei din Constanța spunea: ”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații, în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7003 secunde