Cât câștigă pe an un proxenet în Franța de pe urma unei singure prostituate

967
1
Cât câștigă pe an un proxenet în Franța de pe urma unei singure prostituate - photoverybig111520-1330455891.jpg
Aproximativ 40 de rețele de proxenetism sunt descoperite și destructurate în fiecare an de către autoritățile franceze, un proxenet ajungând să câștige aproximativ 150.000 de euro de la o prostituată pe an, conform unui magistrat francez, citat de Le Figaro în ediția electronică.

"Un proxenet câștigă 150.000 de euro de la fiecare prostituată pe an", a declarat magistratul, arătându-și dezamăgirea că judecătorii francezi nu aplică măsuri punitive care să aibă un caracter puternic de descurajare a acestei activități, precum se întâmplă în Statele Unite.

Amenzile ajung până la 3.119 de euro pentru proxenetism și până la 13.080 pentru proxenetism agravat, sume insignifiante față de profitul obținut astfel.

În 2010, 48 la sută dintre persoanele condamnate aveau naționalitate străină (56 la sută dintre ei au fost condamnați pentru proxenitism agravat). Aproximativ 90 la sută dintre victime au fost de naționalitate străină, conform fundației Scelles. Dintre cei condamnați, 30 la sută erau femei, conform unor statistici ale Ministerului de Justiție.

Conform cotidianului Le Figaro, în Paris, majoritatea "teritoriilor" sunt împărțite între delicvenți români și chinezi.

"În ultimii ani, Bois de Boulogne este în mâinile românilor", a declarat Yves Charpenel, magistrat al Curții de Casație și președintele fundației Scelles pentru lupta împotriva relelelor tratamente față de ființele umane. În nordul zonei, proxeneții obligă tinere ecuatoriene să presteze servicii sexuale în camionete. În sud, tinere din Bulgaria și România, dintre care multe sunt minore, sunt obligate să se prostitueze.

Comentează știrea

tilharul
29 februarie 2012
pt pesti

fetele care le fac bani sa protesteze in franta sa ceara schinbarea , sa se prostitueze ei care maninca din sloboz ce caractere ce infecti de ce nu vorbesc cu mamele lor sa i le bage la produs si se mai ridica cu pretenti sint baiat , baiat cu trusa rupta , largilor . nu vedeti ca toti pesti au sfirsit tragic .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5857 secunde