Cât de bine arată Neti Sandu, în fustă mini, la 63 de ani

263
Cât de bine arată Neti Sandu, în fustă mini, la 63 de ani - neti-1665156475.jpg
Neti Sandu este mai surprinzătoare ca horoscopul pe care îl realizează. Celebra astroloagă de la PRO TV a publicat vineri, pe Instagram, o imagine cu ea în fustă mini, așa cum rar o vezi pe micul ecran. Neti arată și se simte senzațional, dovadă că vârsta e doar un număr în buletin, potrivit Libertatea

Neti Sandu are 63 de ani, dar tonusul unei femei de 30. Se îmbracă în culorii vii, râde mult, călătorește, se bucură de viață și face aceeași meserie, cu pasiune, din 95 încoace. În dragoste nu a avut noroc, dar prietenii și familia i-au fost și îi sunt pansament pentru suflet. Vineri, 7 octombrie, Neti nu a ratat ocazia de a-i ura „la mulți ani” nepoatei sale, Andreea Căruțașu, una dintre fiicele surorii ei, Mari Kapelovies.

Neti Sandu a publicat pe Instagram o poză în care apare alături de nepoată și, ce să vezi, îi face concurență. Astrologul de la PRO TV poartă o rochie mini, neagră, cu dres fin și pantofi cu toc. Este elegantă și ținuta îi vine superb. Trebuie să remarcăm și ce picioare frumoase are Neti, însă nu e pentru prima dată când poartă ținute atât de curajoase. Pentru cine nu-și mai amintește cum prezenta Neti horoscopul la PRO TV, în anii ’90.



neti-sandu-1






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5877 secunde