Cât ne va ține Olanda în afara Schengen

2220
1
Cât ne va ține Olanda în afara Schengen - schengen-1322172375.jpg

Articole recomandate

Olanda a subliniat că rămâne hotărâtă să țină România și Bulgaria în afara spațiului Schengen până când cele două țări vor prezenta dovezi privind progre-sele făcute în lupta împotriva corupției.

"Este 100 la sută sigur. Nu trebuie să o pună pe agenda (summitului UE). Pentru noi, răspunsul este clar", a declarat la Bruxelles ministrul olandez al Imigrației și Azilului, Gerd Leers, referindu-se la o propunere de a discuta subiectul la summitul liderilor Uniunii Europene din 9 decembrie. România și Bulgaria "trebuie să demonstreze mai întâi. Acest lucru este mai important decât găsirea unei soluții", a adăugat ministrul, relatează site-ul Novinite.com, citat de Mediafax.

Leers a precizat că Olanda va examina raportul Comisiei Europene privind eforturile făcute de România și Bulgaria împotriva corupției, care va fi publicat în februarie, pentru a vedea dacă s-au înregistrat progrese. "Dacă vedem progrese în februarie, atunci este un început", a adăugat el.

Comentează știrea

speranta
25 noiembrie 2011
Schengen sigur la anu' dupa alegeri

Cum Olanda si Finlanda (dar defapt toata UE ,cele doua avind curaj tacit si negociaza in numele ei)s-au lamurit ca actuala conducere a statului incearca sa-i pacaleasca repetind la nesfirsit ca papagalii:avem conditii tehnice...avem conditii tehnice....,dar nu face nimic concret sa-u prins ca traficantii de carne vie,evazionistii ,infractorii de tot felul sint angrenati in mafie pina virful piramidei de conducere a statului.In aceste conditii asteapta scimbarea conducerii pe care ar facce-o ei cu placere dar nu se pot baga in treburile interne ale Rmaniei ceea ce ne prelungeste noua suferinta inca un an.

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : România, țara cirozei
Pagina a fost generata in 0.4066 secunde