Câți lei primește lunar un angajat KFC. Care este salariul de bază

344
Câți lei primește lunar un angajat KFC. Care este salariul de bază - kfc-1664805983.jpg
Să ai un job cu un venit care să îți acopere cheltuielile lunare și să ai un trai decent este destul de dificil, mai ales în zilele noastre când inflația a atins cote record iar problemele financiare se simt în fiecare familie.


Însă, există locuri de muncă pe care le poți obține, chiar dacă nu ai studii superioare și care îți pot aduce venituri pe măsura muncii tale sau chiar bonusuri suplimentare atunci când alegi să lucrezi mai mult pentru a câștiga mai bine.

Un astfel de job poate fi chiar al unui angajat de la KFC. Într-un anunț postat pe site-ul Olx.ro, compania oferă unui angajat nou în firmă un salariu net de 2985 de lei, dar și un program flexibil, în ture de 12, 8, 6 sau 4 ore, în funcție de nevoile angajatului. Mai mult decât atât, pentru angajații mai vechi de un an, salariul poate fi majorat, iar transportul la închiderea restaurantului este decontat. Iar beneficiile nu se termină aici. Bonusul pentru vechimea unui an în companie este 50 la sută din salariul net, iar primele de Paște și de Crăciun sunt incluse în anunțul de angajare.Citește mai departe


Pagina a fost generata in 0.4932 secunde