Cauza morții lui Prince: Suspiciune de supradoză de droguri

237
1
Cauza morții lui Prince: Suspiciune de supradoză de droguri - princepurplerainws710-1461306570.jpg

Articole recomandate

Prince a fost tratat pentru o supradoză de droguri cu șase zile înainte de deces, precizează mai mai multe surse pentru site-ul american TMZ. Autopsia se va face în cursul zilei de azi, informează CNN. 


Povestea cauzei morții lui Prince începe să fie elucidată. Avionul privat a lui Prince a aterizat de urgență în Moline, Illinois, vinerea trecută, la câteva ore după ce a susținut un concert în Atlanta. La acea vreme, apropiații săi spuneau că se "lupta" cu o gripă. Infomația ridică semne de întrebare, deoarece avionul său mai avea 48 de minute până să ajungă la destinație, înainte să aterizeze neprogramat.

Mai multe surse de la Spitalul din Moline au precizat pentru TMZ faptul că Prince a fost dus în grabă la spital, iar medicii i-au administrat o "doză-șoc", un tratament intensiv de salvare "tipic", care contracarează efectele morfinei sau ale heroinei.

Sursele citate continuă relatările, precizând că medicii l-au sfătuit pe Prince să rămână în spital cel puțin 24 de ore. Apropiații săi au cerut o rezervă privată, iar când au aflat că acest lucru nu este posibil, Prince și cei care îl însoțeau au decis să ceară externarea. Cântărețul a fost tratat timp de 3 ore, după care cu avionul personal a ajuns la reședința sa.



Comentează știrea

Geo
22 aprilie 2016
Dragi parinti, voi stiti cine sunt cantaretii pe care-i frecventeaza copiii vostri ?

E de neinchipuit asa ceva. Astfel de fiinte (ca oameni nu se pot numi) lanseaza mode, devin modele pt tineri, sunt imitati de tineri. Acesti drogati cu probleme psihice si de comportament ar trebui sa stea inchisi. Dar prostii de tineri le cumpara biletele la concerte si le sporesc mil.din conturi, mil cu care ei ce fac?- promoveaza cultura, invatamantul,stiinta?- nu, se drogheaza, promoveaza homosexualitatea (dupa atatea droguri barbatii sunt vazuti femei), promoveaza prostitutia, lucruri f bune nu-i asa ?

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Aprilie 2016
Stire din Actual : A MURIT PRINCE!
Pagina a fost generata in 1.0312 secunde