CAZ EMOȚIONANT! O fetiță a fost scoasă la vânzare de tatăl ei. Motivul este uluitor

59223
CAZ EMOȚIONANT! O fetiță a fost scoasă la vânzare de tatăl ei. Motivul este uluitor - cgcmdz04mdamagfzad04yjjmyznimmq3-1534490072.jpg

Articole recomandate

Donațiile obținute de un cuplu de chinezi pentru a salva viața fiului lor bolnav de leucemie au fost înghețate, după ce au încercat să vândă pe stradă sora geamănă a băiatului pentru a obține mai multe fonduri, potrivit ziarului South China Morning Post, citat vineri de Agerpres.


Potrivit imaginilor publicate de mass-media și rețelele de socializare, tatăl copiilor, Liang Yujia, a ieșit pe stradă cu copila în brațe și un afiș pe care scria că fetița este oferită celui care plătește mai mult pentru a putea plăti tratamentul băiatului, diagnosticat recent cu leucemie acută.


După polemica suscitată, Liang a declarat că gestul său a fost de fapt o încercare de a atrage atenția asupra situației disperate în care se află familia și de a strânge mai multe fonduri.

Dar răspunsul său nu a convins, iar cele trei platforme de 'crowdfunding' (strângere a donațiilor) au înghețat suma de 90.000 de yuani (aproximativ 11.480 de euro) strânsă până acum de părinți, în fața criticilor lansate de donatori.

Tratamentul băiatului, internat la spitalul Universității Sichuan din Huaxi, costă între 500.000 și 600.000 de yuani (63.780 de euro). "Îmi pare foarte rău pentru ceea ce am făcut, dar rămăsesem fără alte opțiuni", a declarat Liang, care a regretat profund că a avut această idee.

Una din platformele de donații, Aixinchou, a explicat că actuala campanie ar putea fi relansată, dar cu fonduri trimise la spital, astfel încât donatorii să fie siguri că banii vor fi alocați direct tratamentului băiatului bolnav de leucemie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.843 secunde