CAZ INCREDIBIL! Un judecător a reîntors în familie un copil "mort" de șapte ani

374
1
CAZ INCREDIBIL! Un judecător a reîntors în familie un copil

Articole recomandate

Un caz desprins din filmele americane a avut în orașul Volgograd din Rusia. Un judecător a reîntors în familie un copil declarat mort acum șapte ani, scrie life.ru.

Potrivit informațiilor, în 2011 femeia a născut un băiat, însă medicii i-au spus că bebelușul nu va trăi mai mult de două săptămâni. Suferind un șoc puternic, mama a renunțat la copil și a plecat acasă.

Peste cinci zile, cuplul a revenit la maternitate și a încercat să-și reîntoarcă copilul. Însă medicii le-au spus că baiețelul a decedat.

Totul a ieșit la iveală în 2017, când executorii judecătorești au expediat un document prin care obliga cuplul să plătească pensia alimentară unui orfelinat în care trăia un copil.

Deoarece pe adresa indicată, executorii judecătorești nu au găsit nici datornici și nici acte, aceștia au pus sechestru pe 230.000 de ruble din contul femeii.

Ca urmare, femeia a apelat executorii judecătorești pentru a-i explica motivele recuperării. După cum s-a dovedit, copilul "decedat" era de fapt viu și se află într-un orfelinat.

După o fantastica "înviere", mama și tatăl au recâștigat drepturile părintești prin intermediul instanței, scrie publika.md

Comentează știrea

Numarul 4
21 februarie 2018
Of of scoala noastra.

"Peste cinci zile, cuplul a revenit la maternitate " Dupa cinci zile ! Actiunea are loc in trecut, Spiru Haret...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Februarie 2018
Stire din Sănătate : ALTE CINCI PERSOANE UCISE DE GRIPĂ!
Pagina a fost generata in 0.3361 secunde