CAZ ȘOCANT! 6 frați au trăit aproape un deceniu în pivnița casei, crezând că a venit sfârșitul lumii

326
CAZ ȘOCANT! 6 frați au trăit aproape un deceniu în pivnița casei, crezând că a venit sfârșitul lumii - olanda5-1571213224.jpg

Articole recomandate

Poliția din Olanda a descoperit un bărbat și șase tineri cu vârste între 16 și 25 de ani care trăiau în pivnița unei ferme izolate din satul Ruinerwold, "așteptând sfârșitul lumii", a transmis televiziunea olandeză RTV Drenthe.


Familia a fost descoperită după ce fiul cel mai în vârstă a venit la un bar din apropiere de mai multe ori și a fost foarte confuz.

"A venit din nou duminică și era foarte confuz", a declarat Chris Westerbeek, proprietarul barului din satul Ruinerwold, pentru televiziunea olandeză. "A comandat cinci beri și le-a băut. Am avut o discuție cu el și mi-a spus că a fugit și că are nevoie de ajutor. Apoi am sunat la poliție", a adăugat el. Bărbatul, cu haine vechi, păr lung și barbă, i-a spus lui Westerbeek că nu a ieșit din casă de nouă ani. "A spus că are frați și surori care trăiesc la fermă. El a spus că este cel mai în vârstă și vrea să pună capăt modului în care trăiesc", a mai spus proprietarul barului.

Poliția a mers la fermă și a găsit o scară secretă în living în spatele unui perete de lemn care i-a condus la ascunzătoarea familiei. Tatăl, în vârstă de 58 de ani, era imobilizat la pat, după ce a suferit un atac de cord în urmă cu mai mulți ani. Nu se știe cu certitudine de cât timp trăia familia în pivniță sau ce s-a întâmplat cu mama copiilor, potrivit presei olandeze.


Copiii nu aveau contact cu lumea exterioară și se hrăneau cu legume dintr-o mică grădină și aveau și capre. Vecinii au spus că nu cunoșteau familia, în timp ce unul dintre ei a spus că avea impresia că bărbatul trăiește singur la fermă, care avea ferestrele acoperite cu placaje de lemn.

Poliția a confirmat că a găsit familia și investigația continuă. Bărbatul de 58 de ani a fost arestat pentru că nu a cooperat cu oamenii legii în timpul investigației.

Satul Ruinerwold are o populație de sub 4.000 de oameni. Primarul din sat, Roger de Groot, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că mama copiilor pare să fi murit cu mai mulți ani înainte. De asemenea, el a spus că se îndoiește că bărbatul în vârstă, despre care unii vecini spun că ar fi austriac, ar fi tatăl tânărului de 25 de ani care a scos la iveală situația familiei.

Pe de altă parte, el a spus că nu are cunoștință ca poliția să fi fost chemată la fermă de mai multe ori, după cum au relatat unele media.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8304 secunde