CAZ ȘOCANT! A murit STRIVIT de SICRIUL mamei sale!

802
CAZ ȘOCANT! A murit STRIVIT de SICRIUL mamei sale! - thinkstockphotos451637331507x338-1529238374.jpg

Articole recomandate

Un bărbat indonezian a murit zdrobit de sicriul mamei sale, care a căzut de pe turnul funerar în timpul ceremoniei înmormântării pe insula Celebes, a anunțat poliția duminică. 


Samen Kondorura, în vârstă de 40 de ani, a murit atunci când cărăușii au ridicat sicriul pe o scară de bambus pentru a-l așeza pe turnul funerar. Scara a alunecat și sicriul a căzut. Accidentul a avut loc vineri.

Turnurile funerare numite lakkian sunt bogat sculptate. Decedatul este plasat în vârful lor înainte de o ceremonie funerară tradițională foarte elaborată. 


"În timp ce sicriul mamei era ridicat pe lakkian, scara s-a mișcat brusc, sicriul a căzut și a lovit victima", a declarat comisarul Julianto Sirait pentru AFP. Pe o înregistrare video a dramei, care a devenit virală pe internet, se vede cum scara alunecă în timp ce bărbații care cară sicriul ajung în partea de sus a turnului. Cărăușii cad mai mulți metri în jos, unde fiul decedatei este zdrobit de sicriu. Victima a murit în spital. Potrivit comisarului Sirait, scara nu era suficient de solidă. Familia refuză însă să depună plângere. Samen Kondorura se odihnește acum lângă mama sa Berta, a adăugat el. Când un membru de etnie tojaran moare, înmormântarea poate dura câteva zile, cu dans, muzică și sacrificarea unui bivol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.767 secunde