CAZ ȘOCANT. Un bebeluș s-a născut la 3 luni după moartea mamei sale. GALERIE FOTO

3432
1

Articole recomandate

Caz incredibil în Portugalia: după 107 zile de la momentul în care o femeie însărcinată a suferit un accident vascular și a murit, medicii au reușit să aducă pe lume un bebeluș perfect sănătos.


În clipa în care Sandra Pedro, de 37 de ani nu a mai putut fi salvată de medicii de la urgență, în urma unei hemoragii cerebrale, toată lumea a crezut că și fătul a decedat.

Nu a fost însă așa. Tot personalul din spitalul din Lisabona a rămas uluit să vadă că băiețelul de 17 săptămâni dădea semne de viață în burta mamei.

Toți medicii s-au mobilizat să mențină funcțiile vii ale femeii, transformând-o pe aceasta într-un incubator viu. Au intubat-o, i-au injectat hormonii necesari și au hrănit-o artifical.

Micuțul Lourenco Salvador Faria este denumit acum "bebelușul minune", iar tatăl său a renăscut la o nouă viață când i-a auzit primul strigăt de viață, transmite Realitatea.net.


Comentează știrea

perotto
14 iunie 2016
frucco

Acesta ofera o împrumut grava pentru toti Sueñas con ser dueño de su propia casa. Quiere a . recibir crédito por un proyecto de cambio de coche. Financiamiento de la educación de sus hijos. Renovación de su propia casa y se negó hipotecas. Por contra, se le acaba el dinero para asumir este nuevo proyecto. Esto no es muy grave, porque le ofrecemos un préstamo creíble que van desde 5000 Pesos a 10.000.000 Pesos en una tasa de interés muy interesante de 1 a 30 años de amortización. Si el crédito debe ser considerado y utilizado como un instrumento financiero a su disposición. No dude en visitarnos, ya que tiene su segunda oportunidad para los individuos créditos. Por favor, póngase en contacto conmigo por correo electrónico : ([email protected])

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2387 secunde