Caz unic în istoria omenirii! Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat care se internase pentru că se simțea „balonat”

284
Caz unic în istoria omenirii! Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat care se internase pentru că se simțea „balonat” - barbat-1669904055.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din India s-a prezentat la spital pentru că se simțea foarte balonat și avea dureri de stomac. După ce i-au făcut radiografia abdominală, doctorii au rămas șocaț, potrivit Gândul


Un indian a ajuns la Spitalul Hangal Sri Kumareshwar cu dureri de stomac insuportabile.

Medicii care s-au ocupat de pacientul care se prezentase la spital cu dureri groaznice de stomac, au rămas surprinși atunci când au investigat zona abdominală a bărbatului.

După examinare, doctorii de la Spitalul Hangal Sri Kumareshwar au descoperit în stomacul acestuia peste 1,5 kilograme de monede.


Pacientul, operat de urgență

Dr. Eshwar Kalaburgi a explicat modul în care ceilalți medicii au făcut descoperirea șocantă.

„Suferea de o problemă psihiatrică. A înghițit aceste monede în ultimele două-trei luni. A venit la spital plângându-se de vărsături și disconfort abdominal. Pe baza simptomelor lui, am făcut o radiografie și o endoscopie și am găsit monede în stomac.

Așa că, am decis să-l operam urgent. Stomacul a fost dilatat enorm. O mulțime de monede au fost blocate în diferite locuri ale stomacului”, a declarat medicul Kalaburgi, potrivit Dailystar.com.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3738 secunde