Ce afaceri necurate făcea Nati Meir

363
Ce afaceri necurate făcea Nati Meir - nati-1343838985.jpg
Nati Meir a luat contact în mod direct cu unele dintre părțile vătămate în dosarul în care acesta și alte persoane sunt cercetate de polițiștii Secției 1 din Capitală pentru înșelarea a peste 10 persoane cu locuri de muncă în construcții în Israel, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Nati Meir s-a întâlnit personal cu mai multe părți vătămate, cărora le-a promis că, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 400 și 800 de euro, le facilitează contracte de muncă în Israel, la Tel Aviv, în domeniul construcțiilor.

Sursele citate au explicat că victimele ajungeau să-i contacteze pe membri grupării, implicit pe Nati Meir, în urma citirii unor anunțuri postate pe internet în legătură cu oferte de muncă în Israel. Astfel, părțile vătămate sunau la nume-rele de contact postate în respectivele anunțuri și ajungeau astfel la membrii grupării, printre care și Nati Meir.

Conform Mediafax, la momentul descinderilor de ieri dimineață, una dintre părțile vătămate chiar aștepta în fața sediului societății comerciale, arătân-

du-le polițiștilor că s-a prezentat la acea adresă pentru a pleca spre Israel.

Până la acest moment, s-au înregistrat 13 plângeri penale în legătură cu această faptă, iar anchetatorii de la Secția 1 Poliție din Capitală au solicitat și celorlalte secții să furnizeze informații, în cazul în care dețin plângeri similare.

Potrivit surselor citate, polițiștii au percheziționat domiciliul lui Nati Meir și sediul societății care se presupune că trebuia să trimită oamenii în Israel, precizând că acesta avea și un complice, respectiv pe secretara firmei.

Lui Nati Meir i s-a făcut rău în urma perchezițiilor, motiv pentru care a fost solicitată o ambulanță. Meir a fost dus la Spitalul Elias și se află în investigații, după ce a suferit un puseu de tensiune, au precizat surse medicale.

v v v

Polițiștii bucureșteni au efectuat, ieri dimineață, percheziții la membrii unei grupări conduse de Nati Meir, care ar fi înșelat mai multe persoane cu locuri de muncă în Israel.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat că perchezițiile vizează mai multe adrese din București, pentru destructurarea unei grupări specializate în înșelăciuni cu locuri de muncă.

Membrii grupării le promiteau oamenilor că îi trimit la muncă în Israel, încasau diverse sume de bani, dar nu-și mai onorau contractele, a precizat Niculae.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a mai spus că există informații că mai mult de zece persoane au fost înșelate de membrii grupării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2271 secunde