Ce ar trebui să caut la o pereche de botine de damă?

771
Ce ar trebui să caut la o pereche de botine de damă? - botine-1611242324.jpg

Articole recomandate



Botinele sunt o piesă vestimentară esențială pentru femei. Practice, confortabile și elegante, aceste încălțări minunate sunt perfecte pe atât de multe planuri. Iată cum să alegi și cu ce ținute să le combini.


Iată ce caracteristici trebuie să cauți la o pereche de botine damă 


Înălțimea tocului. Aceasta este o preferință personală care va varia substanțial. Un toc mic (4-6 centimetri) va putea fi făcut să arate și mai elegant, dar și mai casual, în funcție de preferințe zilnice. Dacă alegi o pereche de botine damă cu toc de peste 6, acestea vor fi mai practice pentru o seară la o întâlnire sau pentru un eveniment. Tocul mai mic va fi cu siguranță cel mai versatil pentru orice stil de viață.


Forma botului. Alege ceva cu botul în formă de migdale. Botul ascuțit, botul pătrat sau botul super rotunjit vor arăta depășite. Pantofii complet rotunjiți îți pot face picioarele să pară groase, așa că vrei ceva doar un pic alungit pentru un plus de eleganță.
Culoare. Dacă abia îți cumperi prima pereche de botine damă, negru și maro sunt cu siguranță cele mai versatile culori pe care poți să le alegi. Evită bejul și alege în schimb un maro gri, maro închis sau un maro strălucitor și bogat.


Material. Ia în considerare prețul pe care vrei să îl plătești pe o pereche de botine damă și locul în care trăiești. Dacă locuiești într-o zonă ploioasă, alege o pereche de botine damă din material impermeabil sau tratează-ți botinele pentru a le proteja. Desigur, pielea naturală va fi cea mai scumpă, dar va îmbătrâni frumos.


Confort. Acest lucru este destul de evident: nu vei purta o pereche de botine dama dacă nu este confortabilă, așa că asigură-te că cumperi ceva confortabil în care să poți alerga după copii, să te plimbi în seara unei întâlniri sau să dansezi alături de fete în noaptea specială petrecută cu ele sau chiar să le porți când faci o vizită la magazinul alimentar.


Înălțimea botinei. Înălțimea botinei este cu adevărat importantă. Botinele vin în numeroase varietăți, inclusiv o mulțime de înălțimi. Cea mai măgulitoare înălțime a botinei va depinde de picioarele tale. Dacă ești scundă, o pereche de botine damă mai scurte te vor face să arăți... ai ghicit, și mai scundă! Așadar, alege o pereche de botine damă care să ajungă până fix deasupra osului gleznei. De asemenea, dacă ai picioare scurte, botinele cu decupări laterale și frontale vor fi super măgulitoare pe picioare. 


Deschiderea botinei. Dacă deschiderea botinei este largă, acest lucru îți va face picioarele să pară mai ciudate, mai late și, drept urmare, mai groase. Alege ceva cu o deschidere mai potrivită în jurul gleznei. Cea mai măgulitoare deschidere este una care este subțire până la gleznă. Botinele cu deschidere largă îți vor face gleznele să pară mai late și nu sunt măgulitoare pentru nimeni. Deci, găsește o pereche de botine damă cu o deschidere subțire și destul de potrivită pentru picior și gleznă.
 
Cum să porți botine damă


Nu numai că botinele sunt ideale pentru aproape orice perioadă a anului, dar se pot potrivi și unei game largi de ținute și pot fi ușor adaptate pentru a fi mai elegante sau mai casual. 
Deci, dacă nu îți folosești botinele la potențialul lor maxim, este timpul să experimentezi cât de versatili pot fi acești pantofi. Din fericire, avem o mulțime de idei pentru a purta botine damă. De la ținute casual din denim până la ținute de birou sofisticate, aceste idei te vor convinge că acești pantofi sunt opțiunea ta preferată de încălțăminte a întregului an.


Cu blugi. Botinele se potrivesc extraordinar de bine cu blugii. Ambele sunt clasice și casual, fiind în același timp elegante și curajoase. Ca atare, combinația este una care arată întotdeauna bine și este perfectă pentru ocazii relaxate.


Cu pantaloni largi. Pantalonii largi sunt extrem de populari în acest moment și arată fabulos cu botine damă. Spre deosebire de adidași, care adesea te pot face să pari scundă, botinele cu toc îți pot crește înălțimea pentru un aspect mult mai măgulitor.


Cu rochii și fuste. Când vine vorba de articole clasice din garderobă, cum ar fi botinele, cu toții suntem vinovați de a cădea în rutină. După ce de nenumărate ori am combinat botinele preferate cu blugii preferați, poate fi greu să ne imaginăm orice altă ținută. Nu îți fie teamă să încerci ceva diferit. Combinarea botinelor cu o rochie sau o fustă poate fi o opțiune fantastică, ideală pentru look-uri sofisticate de zi și seri casual.


Cu costum. Crezi că botinele sunt bune doar pentru weekend? Mai gândește-te. Acești pantofi versatili pot fi purtați în orice zi a săptămânii, chiar și atunci când mergi la birou. Tot ce trebuie să faci este să păstrezi aspectul smart și elegant, combinând botinele cu o pereche de pantaloni croiți, o cămașă potrivită și blazer. Totuși, nu trebuie să îți fie teamă să încerci o rochie smart sau un costum.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5976 secunde