Ce haine și încălțări luăm în vacantă în funcție de destinație

158
Ce haine și încălțări luăm în vacantă în funcție de destinație - sandalevacanta-1626071096.jpg

Articole recomandate

Sezonul vacanțelor este oficial deschis, ceea ce înseamnă că trebuie să îți actualizezi garderoba, să îți dai la o parte ținutele de birou și să faci loc celor relaxate, pentru vacanța de vară. Ținutele de vacanță nu pot fi neglijate pentru că ele vor face parte din pitorescul pozelor de vacanță pe care le vei face și pe care le vei păstra ca amintiri tot restul vieții. Fie că te îndrepți către litoral, fiecare alegi să vizitezi un oraș, un City Break, fie că mergi la munte sau la un resort de lux, ai nevoie de ținute speciale în care să arăți bine, dar să te simți și confortabil, ca să nu mai spunem că trebuie să fie demnă de pus în ramă.
Așadar, atunci când îți pregătești bagajul de vacanță, ai grijă ce piese vestimentare iei cu tine pentru că reușita vacanței depinde în mare parte și de ceea ce porți. Să nu uităm de încălțăminte, care este responsabilă de confortul picioarelor tale. Încălțările trebuie să  acopere toate tipurile de activități pe care ți le-ai propus, fie că e vorba de plimbare în timpul zilelor însorite sau ploioase, de mers prin nisip la plajă sau de dansat la diverse petreceri.

Ca repere general valabile, indiferent de destinația aleasă, dacă dorești să fii în tendințe, îți recomandăm articole vestimentare și de încălțăminte cu broderii sau imprimeuri, florale, buline sau animal print, în culori vii, inspirate din natură, sau în culori pastelate, precum nude, roz sau bleu, din țesături de calitate, ușoare, care permit pielii să respire.

 

Ținute pentru o vacanță pe o insulă tropicală

În sfârșit ți se îndeplinește visul să vizitezi o insulă tropicală, dar nu știi exact ce să îți pui în bagaj? Ghidează-te în primul rând după culorile naturii. O insulă exotică înseamnă vegetație luxuriantă, nuanțe diverse de verde, flori viu colorate, albastrul apei mării sau al oceanului, galbenul soarelui, toate acestea fiind prima sursă care să te inspire în alegerea ținutelor. Anul acesta în tendințe este imprimeul tropical, așa că pune-ți în bagaj o rochiță cu un astfel de imprimeu sau o salopeta de culoare verde pe care o poți purta atât în timpul zilei, cât și seara, pe plajă sau la o petrecere. Verde, roșu, albastru, galben sunt culorile pe care poți să le ai în vedere, mai ales dacă sunt printre preferatele tale. De nelipsit sunt rochițele scurte sau midi din bumbac ori mătase, cu imprimeuri florale, asortate cu sandale fără toc sau cu toc și cu baretă pentru a ține piciorul fix. Dacă ai ales ca destinație de vacanță o insulă grecească, atunci pune în bagaj rochii vaporoase, fuste și pantaloni cu imprimeuri în nuanțe de albastru și alb, ca să fii în ton cu peisajul.

 

Ținute pentru o vacanță pe litoralul românesc

Litoralul românesc se află în topul destinațiilor de vacanță. Primele articole de care ne asigurăm că vor face parte din bagaj sunt costumul de baie și papucii. Poți alege dintr-o multitudine de modele, fie că îți plac cele în două piese, fie că adori modelul într-o singură piesă. În funcție de personalitatea ta, poți alege un costum de baie feminin, în culori pastelate, imprimeuri și volane, unul sexy, cu sutien cu push-up, slip string și eventual cu animal print, unul lejer, cu sutien tip bustiera și slip boxeri, sau unul clasic, într-o croială simplă și culori neutre. Oricare dintre acestea se află în tendințe și îți garantează un look trendy pe plajă. Pentru a completa ținuta, ai nevoie doar de 1-2 modele de rochițe lejere, o rochie cămașă  și eventual o rochie maxi care să te protejeze de razele solare atunci când ai depășit intervalul de expunere permis. Pentru litoral, încălțările care nu trebuie să lipsească din bagaj sunt sandalele fără toc, papucii și espadrile, care trebuie alese astfel încât să se asorteze cu restul articolelor din bagaj.

 

Ținute pentru un City Break

Vacanța nu presupune neapărat plecarea pentru o perioadă lungă într-o destinație exotică, ci poate fi de scurtă durată, un City Break, o excursie într-un oraș nou, pe care îți dorești să-l vizitezi, pentru care ai nevoie de o ținută confortabilă, dar stilată. Pentru un City Break ai nevoie de ținute urban chic, în care să te simți suficient de confortabil încât să îți petreci multe ore pe străzile orașului, iar seara să arăți suficient de elegant încât să te încadrezi perfect în peisaj. Înainte de a face bagajul, îți recomandăm să te documentezi asupra orașului pe care urmează să îl vizitezi, să știi câte ceva despre istoria și specificul lui, iar dacă ești o pasionată de modă,  neapărat trebuie să-i cunoști particularitățile de stil și să iei cu tine acele articole care i se potrivesc. Poți merge la sigur cu o rochiță roșie sau cu celebra Little Black Dress, de nelipsit din bagajul de vacanță, pentru că se pot integra cu ușurință specificul oricărui tip de oraș, fiecare că e o destinație romantică, precum Parisul, fie că te îndrepți către o capitală precum Londra.

Alege modele de rochii, fuste și pantaloni pe care în timpul zilei să le poți purta cu o pereche de sandale sau de espadrile, iar seara merg asortate cu o pereche de sandale cu toc. O idee inspirată este rochița de vară cu imprimeu floral la care să asortezi o pereche de sandale nude. Încălțările într-o culoare neutră sunt binevenite în astfel de excursii, pentru că pot fi ușor asortate la orice ai inclus în garderoba, fie că porți o rochiță feminină, fie că porți o pereche de pantaloni la o plimbare seara. Un model în tendințe anul acesta sunt pantalonii lungi evazați, pe care îi poți asorta cu un tricou de bumbac, o geantă xxl, în care să ții diverse obiecte utile, și o pereche de espadrile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5478 secunde