Ce mănâncă Obama, Merkel sau Putin! Mâncărurile preferate ale celor mai importanți lideri mondiali

513
1
Ce mănâncă Obama, Merkel  sau Putin! Mâncărurile preferate ale celor mai importanți lideri mondiali - cemanancaliderii-1466509757.jpg

Articole recomandate

Bernard Vaussion, un chef pensionar care a gătit pentru președinții Franței timp de aproape 40 de ani, a dezvăluit obiceiurile alimentare ale celor mai importanți oameni ai planetei.

v v v

Jacques Chirac savura melcii și varza murată, Francois Mitterrand avea o slăbiciune pentru fructele de mare, Nicholas Sarkozy urăște brânza, iar lui Francois Hollande îi place "totul", scrie One.ro, citându-l pe Bernard Vaussion.

v v v

ANGELA MERKEL. Cancelarul german adoră să gătească, iar printre mâncărurile sale favorite se numără letcho, o tocană de legume ungurească, shashlik, care este o frigăruie picantă, dar și supa de cartofi, păstrăvul și prăjitura cu prune.

v v v

EVO MORALES. Președintele Boliviei a stârnit în 2010 o controversă când a dat de înțeles că puiul, carnea de pui îi transformă pe bărbați în homosexuali. La un summit în Cochabamba, Morales a pretins că toată carnea de pui este injectată cu hormoni feminini, făcându-i pe bărbați să devină gay din heterosexuali. Mâncarea sa preferată este supa de quinoa. Nu mănâncă niciodată fast food.

v v v

VLADIMIR PUTIN. Chiar dacă acesta e discret în privința preferințelor sale culinare, se pare că este topit după înghețata de fistic. Putin are un om special care îi testează mâncărurile ca să nu fie otrăvite.

v v v

BARACK OBAMA. Se pare că mâncarea preferată a lui Obama este sandviciul, pe care îl savurează la orice prânz. Președintele american urăște sfecla roșie și, după declarațiile sale, leguma sa favorită este broccoli.

v v v

Regina ELISABETA a II-a. Darren McGrady, care a gătit pentru Palatul Buckingham vreme de 15 ani, susține că, dincolo de aparențe, regina Elisabeta este o femeie cu gusturi simple. Astfel, regina își începe deseori ziua cu o porție de cereale Special K, la care adaugă și un bol cu fructe uscate și nuci macadamia. Ceaiul alb marca Darjeeling este băutura aleasă de regină dimineața. La prânz, care se servește la ora 13.00, Majestatea sa preferă peștele, cu precădere calcanul la grătar, pe pat de spanac.

v v v

NICHOLAS SARKOZY. Fostul președinte francez adoră ciocolata, iar când vine vorba de pește, cere întotdeauna o a doua porție. 

Comentează știrea

Emilia Smart
22 iunie 2016
Colegiul Nautic Roman

NOU!!! Prin Colegiul Nautic Roman poti obtine brevet englez de ofiter, eliberat si recunoscut de MCA. Acceseaza: http://colegiulnautic.ro/00nou-prin-cnr-poti-obtine-brevet-englez-de-ofiter-eliberat-si-recunoscut-de-mca

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5361 secunde