Ce scuză a găsit un sucevean atunci când polițiștii l-au prins băut la volan și fără permis

281
Ce scuză a găsit un sucevean atunci când polițiștii l-au prins băut la volan și fără permis - barbat-1646673345.jpg

Articole de la același autor

Pentru că poliția l-a prins beat la volan, un șofer din Suceava a găsit scuza perfectă: se duce la război! Le-a spus celor de la Rutieră că s-a certat rău cu nevasta și se duce ăn Ucraina, de supărare. Și ca totul să fie și mai palpitant, suceveanul nu avea nici permis de conducere.


Potrivit Realitatea.net un bărbat din Frătăuții Vechi, oprit de un echipaj de poliție în Siret, a fost depistat beat la volan, neavând nici permis de conducere.

După ce a fost verificat cu etilotestul, în timp ce polițiștii se pregăteau să-l ducă la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, bărbatul le-a spus polițiștilor că a plecat de acasă după o ceartă cu soția și vrea să meargă la război, în Ucraina.


Sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, un echipaj de poliție rutieră a oprit un VW Golf, pentru verificări, descoperind că șoferul era incoerent.

Polițiștii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere, iar în urma verificării cu etilotestul a rezultat concentrația de 0,96 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5032 secunde