Ce spune poliția despre moartea lui Prince

323
Ce spune poliția despre moartea lui Prince - 060712musicevolutionprince-1461406376.jpg

Articole recomandate

La circa 30 de ore de la anunțul morții lui Prince, la 57 de ani, cauzele morții rămân necunoscute fiindcă poliția nu a găsit semne de sinucidere și nici de traumatisme, relatează sâmbătă AFP.


"Nu avem niciun motiv să credem la ora actuală că este vorba de sinucidere, restul va fi lămurit în cadrul anchetei", a declarat Jim Olson, șeriful comitatului Carver, întrebat despre eventualitatea unei crime la o conferință de presă susținută vineri. El a adăugat că nu există "niciun semn de traumatism".

În jurul morții legendarului cântăreț pop au apărut zvonuri despre un posibil abuz de medicamente opiacee, însă purtătorul de cuvânt al biroului medicului legist, Martha Weaver, a afirmat că "în acest stadiu nu există nicio informație" despre o eventuală supradoză.

Corpul cântărețului a fost predat apropiaților după o autopsie de circa patru ore ale cărei rezultate urmează să fie făcute publice peste câteva zile sau săptămâni, a adăugat Weaver. Vor fi luate în considerare toate datele despre "trecutul medical și social" al lui Prince Rogers Nelson, au asigurat serviciile de medicină legală.

Poliția a fost anunțată joi dimineață de angajații lui Prince, care nu reușeau să îl contacteze. Ulterior l-au găsit fără cunoștință într-un lift. Șeriful a precizat că muzicianul a fost depus la Paisley Park, imens complex în care Prince avea și studioul de înregistrări. Admiratorii au venit în număr mare la proprietatea situată aproape de orașul natal al cântărețului, Minneapolis (nordul Statelor Unite), să depună flori, mesaje și lumânări.

Potrivit site-ului TMZ, care a anunțat primul moartea lui Prince, solistul ar fi luat cu șase zile înainte să moară o supradoză dintr-un medicament împotriva durerilor foarte puternic, Percocet, pe bază de oxicodonă (un opiaceu). Avionul privat al artistului a aterizat de urgență în 15 aprilie la Moline (Illinois), la câteva ore după un concert. Tratat mai întâi pe pista aeroportului, el ar fi fost apoi internat pentru scurt timp la spital, de unde a plecat în pofida recomandărilor medicale, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Aprilie 2016
Stire din Actual : A MURIT PRINCE!
Pagina a fost generata in 0.3675 secunde