Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

225
1
Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme - ceas-1668938599.jpg

Articole de la același autor

În cazul unui accident, ceasul poate să fie primul ajutor la îndemână, la propriu. Un dispozitiv smartwatch poate contacta serviciul de urgențe, încă din primele momente, potrivit Antena3


Ceasurile smart sunt accessoriile tech printre cele mai folosite. Cu o piață în creștere, cu mulți competitori, există numeroase modele pentru toate gusturile și buzunarele.


Astfel a fost lansat și ceasul care sună pentru ajutor în cazul unui accident. El este recomandat iubitorilor de sporturi extreme.

Cu un GPS îmbunătățit, Apple Watch Ultra te poate aduce înapoi în locul de unde ai plecat dacă te rătăcești. Acesta va suna la serviciul de urgențe dacă ești victima unui accident rutier. De asemenea, poți declanșa o sirenă de pe el, astfel încât să te audă lumea dacă ești într-o zonă cu vizibilitate scăzută.


Comentează știrea

[911 Alerta]
20 noiembrie 2022
sună după ajutor

Orice dispozitiv de alerta pt. situatii exceptionale e bun. Mai trebuie si ceva fonduri, dar pt. cei care isi permit poate e o investitie buna. [911 Alerta International] - imediat, dar pe Carpato-Danubiano-Pontic cu marginire de Inima Buna pai nu prea e [Imediat]! Poate nici daca ajungi cu aproape ultima suflare pe trepta mai bine iti iei Lumanare si Amnar ca e Tara lui Mult Suflet si FaraVaz, FaraAuz, FaraRusine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5634 secunde