Cel mai ciudat job în România! Câți lei câștigă pe oră un „client misterios” și ce trebuie să facă

278
Cel mai ciudat job în România! Câți lei câștigă pe oră un „client misterios” și ce trebuie să facă - clientmister11-1664207334.jpeg
Deși nu e cel mai auzit lucru, acest job există, iar experiențele trăite în calitate de „client sub acoperire” sunt destul de amuzante. Iată cât câștigă un ”client misterios”.


Andrei Popa este client misterios în Iași de aproximativ 20 de ani. La început, practica această meserie din nevoia de bani, însă acum a devenit mai mult un hobby și o sursă de venit suplimentară.


Serviciul lui stabil este de director de vânzări la o companie din Iași, însă, în paralel, merge la numeroase firme din Iași drept „client sub acoperire“.

În portofoliul acestuia intră majoritatea reprezentanțelor auto din Iași, dar și firme de îmbrăcăminte, încălțăminte, supermarketuri, bănci, benzinării, cafenele, restaurante și firme de bricolaj.

Pentru a te descurca, trebuie să fii foarte comunicativ și interesat să facă o achiziție din magazinul în care evaluează personalul. Citește mai departe


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3021 secunde