Cel puțin 28 de persoane au murit după ce s-au otrăvit cu o băutură alcoolică

336
Cel puțin 28 de persoane au murit după ce s-au otrăvit cu o băutură alcoolică - afp18040356079237861676480853112-1686067798.jpg

Articole de la același autor

28 de persoane au murit și mai mult de 70 au fost internate în spitale din mai multe regiuni ale Federației Ruse, după ce au consumat o băutură numită „Domnul Cidru”, informează RBC.


Cel mai mult a avut de suferit regiunea Ulyanovsk, unde 18 persoane au murit din cauza otrăvirii cu această băutură, iar multe altele au fost internate în spital. Ministerul Sănătății din regiunea Ulyanovsk a raportat 51 de cazuri de otrăvire cu băutura alcoolică. „În 18 cazuri, otrăvirea a dus la moarte”, a subliniat ministerul.


„Starea victimelor este în prezent gravă și moderată. Ținem situația sub control. Datorită muncii coordonate a medicilor, mai mulți pacienți au o tendință pozitivă”, a transmis Direcția de sănătate a administrației regionale.


Două persoane au murit din cauza otrăvirii cu cidru în regiunea Nijni Novgorod, a informat, marți, biroul regional. În total, în regiune au fost înregistrate șase cazuri de otrăvire cu „Domnul Cidru”. „Studiile de laborator au confirmat că ambele au fost otrăvite cu metanol”, a transmis viceprim-ministrul din regiune, Elvira Pinchuk.
Încă șapte persoane au murit în regiunea Samara și o persoană în Udmurtia, au informat Ministerele Regionale al Sănătății.


Astfel, numărul total al deceselor cauzate de otrăvirea cu cidru în Rusia a crescut la 28 de persoane.
Băutura otrăvită a fost comercializată sub eticheta „Domnul Cidru” și a fost vândută la draft după ce a fost adusă în regiune pe râul Volga în butoaie de 30 de litri, a declarat guvernatorul din regiunea Ulyanovsk, Alexei Russkikh.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9904 secunde