Cele mai INUTILE dotări AUTO pe care unii producători încă le folosesc

527
Cele mai INUTILE dotări AUTO pe care unii producători încă le folosesc - auto-1672943503.jpg

Articole de la același autor

De-a lungul timpului, producătorii auto și-au dotat noile modele cu cea mai nouă tehnologie, fie pentru că o considerau utilă, fie pentru a-și impresiona cumpărătorii. S-a dovedit că nu toate au avut succes, iar unele dintre ele sunt de-a dreptul inutile, dar continuă să fie folosite. Jurnaliștii auto americani au făcut o listă cu câteva dintre cele mai anacronice dotări auto pentru care cumpărătorii încă plătesc bani frumoși, potrivit Realitatea


Au fost introdus în anii ’90, în mașinile de lux de ultimă generație. De ce ar trebui să fie automatizată o oglindă retrovizoare, mai ales că este la îndemâna șoferului săi schimbe poziția, nu s-a întrebat multă lume. Cel mai probabil, ideea a fost că o mașină de lux trebuie să aibă cât mai multe facilități, potrivit Motor Junkies.

Frânele de parcare electronice

În principiu, un concept excelent, dar până aveți ghinionul să se descarce bateria. Nu veți putea debloca frâna de parcare și acest lucru poate fi o durere de cap dacă mașina trebuie mutată. Frânele de parcare electronice sunt o caracteristică de care șoferii doresc ca majoritatea vehiculelor să se îndepărteze.

Masa pliantă

Pe măsură ce furgonetele au evoluat, mesele pliante au fost o dotare tipică. Și în prezent, o masă încorporată este o caracteristică excelentă într-o rulotă, dar într-o dubiță obișnuită este probabil dotarea cel mai puțin folosită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0955 secunde