CFR a anulat petrecerea „Șpriț cu lăutari” din Trenul Regal

193
CFR a anulat petrecerea „Șpriț cu lăutari” din Trenul Regal - tren-1669651009.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători a anunțat luni că a reziliat contractul de închiriere a Trenului Regal pe 1 decembrie, când garnitura urma să fie scena unei petreceri cu „șpriț și lăutari” pe ruta București - Sinaia și retur.

Compania feroviară a arătat că trenul poate fi închiriat, contra coat, și că a primit o astfel de solicitare din partea unui beneficiar care „a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate”. Ulterior, însă, CFR Călători a decis să rezilieze unilaterial contractul.


„CFR Călători poate realiza la cerere, contra cost, prestații comerciale folosind personalul și materialul rulant propriu sau al beneficiarului. În acest sens, CFR Călători a primit o solicitare de prestări servicii pentru asigurarea remorcării și a personalului tehnic în vederea circulației garniturii Trenului Regal, pe ruta București-Sinaia și retur. Beneficiarul, odată cu solicitarea, a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate. CFR Călători a notificat Beneficiarul, confortm clauzelor contractuale, asupra denunțării unilaterale a contractului”, transmite CFR.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3381 secunde