Chiru semnalizează Boc și face Blaga

1639
8
Săptămâna trecută, liderul pedeliștilor constănțeni lăsa să se scurgă pe diferite canale informația că, el, personal, va vota pentru conducerea partidului cu Emil Boc. Nimic oficial însă. Nicio declarație, nicio vorbă în plus.
"În cabina de vot, fiecare votează cum îi dictează conștiința", preciza Chiru de fiecare dată.
Până aici, nimic neobișnuit. Însă, în ultimele zile, apele în PDL-ul de la malul mării au început, încet, încet, să se tulbure. Dacă în urmă cu mai bine de o săptămână, pedeliștii constănțeni și-au dat votul jumi-juma pentru susținerea moțiunilor lui Boc și Blaga, la ședința de sâmbăta trecută, când s-au stabilit delegații la Convenția de la București, au început frecușurile și semnalele de repoziționare a trupelor în organizația constănțeană. Deși Chiru susține că nu va da, deocamdată, nicio poziție oficială privind susținerea unui candidat sau altul, colegi din interiorul partidului încep să semnaleze anumite jocuri. Mai mulți parlamentari constănțeni PDL, susținători declarați ai lui Boc, se plâng că au fost faultați pe la spate la desemnarea delegațiilor. Mai exact, ei spun că în ultimul moment, Chiru le-a schimbat delegații nominalizați de ei. "Oamenii noștri erau simpatizanți Boc și au fost înlocuiți de domnul președinte cu alții, votanți declarați ai lui Blaga. Acest lucru spune multe despre cum va vota PDL Constanța", povestea un pedelist de marcă.
Cu toate acestea, poziția președintelui Chiru a rămas, deocamdată, neschimbată. Cu mențiunea că s-ar putea ca în următoarele zile să iasă cu un mesaj și o recomandare de vot. Până atunci însă, din afară și tot mai mult dinăuntru, partidul se vede direcționat spre susținerea lui Blaga.

Comentează știrea

Noi
12 mai 2011
Christian

Christian mai are fix o saptamina la Inspectorat si vreo 2 ca presedinte. Toata lumea stie cum a cistigat el alegerile si ca dirijeaza lumea spre Blaga. A cheltuit degeaba banii PSD sa cistige alegerile in PDL. Tine degeaba PSD-istii pe linga el, Florian Constantin si Mitroi. Sa se reintoarca la mici pe plaja.

Ana
12 mai 2011
deci....

Care mai multi a parlamentari simpatizanti Boc? Stavrosita care voteaza cu oricine oricand? Ca Banias si Chirila sunt cu Blaga si PDL C-ta are nici mai mult nici mai putin de 4 parlamentari. In ceea ce priveste membrul de marca o fi ala Anghel? Lasati-va baieti daca nu stiti despre ce este vorba in propozitie, articol fix care nu spune nimic arunca cu pietre si atat.

noi
12 mai 2011
Ano, fata

Ano, citeste articolul, fata. Sau Mihai Petre sau care esti in spatele numelui. Erau mai multi simpatizanti Boc care au fost inlocuiti cu votanti dependenti de bacsisul lui Chiru. Majoritatea PSD-isti. Se stiu cine sunt clar. Daca iese Blaga, PDL Constanta e terminat si lui Mazare ii iese din nou. Degeaba face guvernul ce trebuie, ia oua in cap ca obliga la prudenta. La Constanta te vind proprii oameni.

mine
12 mai 2011
delegati

Chiru a pus delegati toate neamurile lui, fini, cumnati, si-asa mai departe.. De pilda, de cand e Ivascu membru pdl, ca sa mai si voteze la Congres?? Cu toate astea, n-are curaj sa spuna cu cine voteaza, de frica ca-l schimba de la spagi, und e sef

Ioan
12 mai 2011
Noul ales PD-L

Indiferent ce s-ar spune{scrie) in prezent cel mai nimerit sa conduca destinele PD-L este dl.Blaga.Este net superior dl.Boc

Elenu Udru
12 mai 2011
Indemn

Loveste-ti copii cu capul de zid, Sa-nvete ce-nseamna cuvantul "Partid".

Pricepu
12 mai 2011
Asta este un articol asa posibil impotriva lui Chiru

Cosmine lasa-te tata, Chiru e de departe cel mai bun chiar daca unii incearca sa-l zguduie asta doar o sa-l intareasca

noi
12 mai 2011
Kiru

Chiru este un tolomac, nu stie sa vorbeasca, nu stie sa se comporte. Este o persoana care a dat bani sa ajunga presedinte si acum vrea sa vinda locuri in deconcentrate. De saptamina viitoate e istorie.

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 Ianuarie 2011
Stire din Comentarii : Întrebări pentru primar
Vineri, 28 Ianuarie 2011
Stire din Comentarii : De ce s-a ajuns aici?
Luni, 24 Ianuarie 2011
Stire din Comentarii : Să plângem cu dom’ primar
Joi, 20 Ianuarie 2011
Stire din Comentarii : Liberali, până unde?
Luni, 17 Ianuarie 2011
Stire din Comentarii : Restanțele lui Mazăre
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Eminescu - Luceafărul, eu o mică stea!"
Joi, 30 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : A fost odată România…
Pagina a fost generata in 0.2633 secunde