CIA angajează persoane inclusiv din România. Care sunt cerințele și care sunt salariile

1027
CIA angajează persoane inclusiv din România. Care sunt cerințele și care sunt salariile - cia-1664388205.webp

Articole recomandate

Celebra agenție americană CIA face angajări și sunt recrutați inclusiv persoane din România. Pentru a se angaja, o persoană nu are nevoie de viză, iar lista job-urilor cuprinde 160 de posturi.


CIA recrutează personal și orice om din lume poate aplica pentru un job în cadrul agenției.

Pe lista locurilor de muncă disponibile se numără și cel de contabil, fiind recrutate și persoane care să se ocupe de treburile administrative.

Cât câștigă un contabil la CIA

Conform informațiilor publice transmise de CIA, un contabil ajunge să câștige între 64.000 de dolari și 113.000 de dolari, pe an.


Pentru a aplica la un post la CIA nu este necesară viza, agenția ocupându-se mai apoi de toate aceste formalități, în cazul în care candidatul se califică pentru acest loc de muncă.

În total sunt disponibile 160 de posturi, pentru care oricine poate aplica. Un post de analist, de exemplu, este plătit cu până la 170.000 de dolari pe an; în primul rând, trebuie să ai studii superioare, iar după ce ai trecut de partea online, urmează și un interviu prin videocall și ulterior ești chemat și la un interviu acolo, conform Știrile Pro Tv. Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4981 secunde