Cinci persoane din judeţul Constanţa arestate pentru proxenetism

530
Cinci persoane din judeţul Constanţa arestate pentru proxenetism - politiaperchezitii-1602592888.jpg
În urma a patru percheziții efectuate ieri, în județul Constanța, au fost depistate cinci persoane bănuite de proxenetism. În cauză, s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust.


La data de 12 octombrie 2020, polițiști Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul I.J.J. Constanța, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Lumina, într-un dosar penal de proxenetism.  


Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2015 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, pe teritoriul mai multor țări din spațiul Uniunii Europene, obținând astfel foloase patrimoniale. 


La percheziții, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, mai multe bunuri, printre care 2 autoturisme, un pistol air-soft, telefoane mobile, dispozitive electronice, precum și alte înscrisuri de interes pentru cauză. 


În urma probatoriului administrat, 5 persoane (4 bărbați și o femeie) au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. 


În cursul zilei de astăzi, cei 5 vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă. 


În cauză, s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8909 secunde