Cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma detonării unei bombe

368
Cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma detonării unei bombe - profimedia0649399747e34750f9c4-1640498460.jpg

Articole de la același autor

Un atentator sinucigaş a ucis cel puţin cinci persoane după ce a detonat o bombă sâmbătă la Beni, în estul Republicii Democrate Congo (RDC), informează AFP, citată de Agerpres. "Atentatorul sinucigaş, împiedicat de gărzile de securitate să pătrundă într-un local aglomerat, a declanşat bomba la intrare. Bilanţul încă provizoriu indică şase morţi, inclusiv atentatorul şi 13 răniţi internaţi la spitalele din zonă", a informat generalul de brigadă Sylvain Ekenge, purtătorul de cuvânt al guvernatorului militar din Nord-Kivu. La Beni armatele congoleză şi ugandeză vânează rebeli aparţinând grupării islamiste rebele Forţele Democratice Aliate (ADF).

La câteva minute după explozie, un corespondent AFP a văzut trei resturile a trei cadavre. O sursă din cadrul primăriei din Beni a declarat pentru AFP că printre persoanele ucise se numără doi copii.

Bomba a explodat în incinta restaurantului 'In Box', situat în centrul oraşului Beni, unde peste treizeci de persoane sărbătoreau Crăciunul, conform informaţiilor furnizate de doi martori intervievaţi de AFP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.299 secunde