Cinci presupuși membri ai Al-Qaida și trei civili, uciși de o dronă în Yemen

153
1
Cinci presupuși membri ai Al-Qaida și trei civili, uciși de o dronă în Yemen - 14dronesmaster1050-1492965498.jpg

Articole recomandate

Cinci presupuși membri ai Al-Qaida și trei civili au fost uciși duminică într-un atac cu dronă, atribuit SUA, în sudul Yemenului, informează AFP, potrivit agerpres.


În localitatea Al-Said din provincia Shabwah, o rachetă a vizat un vehicul ce transporta cinci presupuși membri ai Al-Qaida care au fost toți uciși, a anunțat un responsabil al serviciilor securitare yemenite.


Trei civili care au încercat să-i salveze au fost uciși de tirul unei alte rachete, a adăugat acest responsabil.


Atacurile împotriva jihadiștilor din Yemen s-au intensificat după instalarea lui Donald Trump la putere în SUA. Cele mai recente două atacuri au curmat viața, la 19 aprilie, a cinci presupuși membri ai organizației Al-Qaida din peninsula arabică (Aqpa).


Pentagonul a confirmat mai mult de 70 de raiduri aeriene întreprinse în Yemen din 28 februarie.




Comentează știrea

costica
23 aprilie 2017
Oportunitate foarte serioasă!

Dovedit si cu rezultate: castigi la domiciliu. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5418 secunde