Cine a îndrăznit să supere FBI-ul

703
Cine a îndrăznit să supere FBI-ul - fbi-1333466423.jpg
Agentă rusă trimisă acasă în 2010, în cadrul celui mai important schimb de spioni de după Războiul Rece, a ajuns "suficient de aproape de nucleul administrației Obama cât să deranjeze FBI".
Potrivit directorul contraspionajului Frank Figliuzzi, "rețeaua s-a apropiat suficient de mult de un membru al Cabinetului Statelor Unite, încât am decis că nu mai putem lăsa lucrurile să continue", relatează Huffington Post.
Figliuzzi a refuzat să dezvăluie identitatea acestui oficial de rang înalt.
Anna Chapman, care se pare că lucra sub acoperire în domeniul imobiliar la Manhattan, a fost arestată pe 27 iunie 2010. "Oare a fost un oficial din cercul apropiat al președintelui american Barack Obama pe cale să fie sedus de spioana rusă", se întreabă Huffington Post.
Revenirea agentei în Rusia nu pare că i-a afectat capacitatea de a începe o viață nouă. În octombrie 2010, ea a devenit imaginea unei bănci din Moscova, iar în ianuarie 2011, a pozat pentru Playboy. De asemenea, luna trecută, Anna Chapman a participat la o prezentare de modă, în cadrul căreia a defilat purtând un costum negru ca de spion, al doilea an consecutiv, în cadrul Russian Fashion Week.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4079 secunde